Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#4 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 13:11

Počev od osnovne, preko srednje, pa i sada na faksu - uvek u zadnjoj klupi. Ako izbacim osnovnu, u mojoj srednjoj su u prvom redu sedeli štreberi i to oni najgori - iz usta im smrdi na čitanku. Znači kada profesor piše po tabli, iza njegovog/njenog dupeta je red za uvlačenje. A sem što su štreberi, bili su i neverovatni cinkaroši. Ako redar nekog ne prijavi, zlikovci iz prve klupe su to činili. Zašto? Ne znam. Inače, bio sam od 3,50 do 4,20 u srednjoj i to samo zato što me je bolelo uvo da učim biologiju, hemiju, muzičko i ostala sranja, jer sam znao šta ću posle da upišem

A sada na faksu se taj trend nastavlja. Аli đubrad jedna, ako već sede ceo semestar u prvoj klupi, zašto onda na ispitu sede pozadi? Nabijem ih, dođu tri sata ranije i zauzmu zadnje klupe. Kao ucuri i sve znaju, a na ispitu prepisuju. Stoka. Zbog njih, mi koji prirodno volimo zadnje klupe, smo ugroženi.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice