Tema: Moja Prica
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moja Prica
staro
  (#84 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Moja Prica - 24.06.2008, 16:19

Odlucio sam da sve sto se moze bojkotujem sirom otvorenih ociju, uzdaha isprljanih telom.
Zapecacenim usnama, izgubljenim nogama, rukama posutim iscekivanjem.
Da bojkotujem promene besmislenih nadrazaja, ocekivanja i htenja vasih reci ili cutanja.
Hocu da bojkotujem vas sve prepune zelje za pletenjem istog kruga koncima istih boja.
Sadasnjosti, proslosti i buducnosti. Trenutka stanja vremena, dela razuma logike.

Da bojkotujem u prvom redu samog sebe sto ne mogu bojkotovati sebe.
Ostajem u delu gde pricaju price, basne i bajke i poklanjaju cvet za prelepo juce.
Jutarnja kafa je odavno izgubila svoj miris sadasnjosti i mleko ne razbija crnilo.
Lipa ispod prozora mirise na mokru zemlju i siri ustajalost.
Hteli smo igre za decu, voznju po cirkusima, stopala na vrelom asfaltu…

Dobili smo samo poljubac za laku noc.

Ona je rekla: izbaci me u jutarnje ludilo prvih zvukova automobila. Teretnjaka na auto-putevima,
kamiona pored nepoznatih sela na krosnji kroz vetar, medju gradove kraj dzungle. Oslobodi me se.
Tu negde meri se vreme sekundama i minutima tamo negde meri se glagolima radnje.

Ovde sada, vreme se meri dogadjajima i mi nemamo sat u kuci i ne komuniciramo recima.
Mi smo lutke iza prozora koje skilje na jedno oko.
Ja sedam Ona ustaje. Ti jedes Ja pijem. Ja odlazim Ti dolazis. Vi govorite Ja cutim.

I jedina zajednicka stvar koju imamo je neznanje da vreme je samo relativan pojam.

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice