Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: To samo meni moze da se desi
staro
  (#105 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 06:07
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: To samo meni moze da se desi - 22.06.2008, 14:41

ovo moze i na smejanje ali ok, ovo je isto pogodno..
juce na svirci, iz guzve one, zapalim sa drugaricama na Tuborgov stand da kupim pivo, da se raz'ladim, posto mi je abnormalno toplo i zagusljivo medj' onim ljudima.. i sad, prolazimo pored neke grupice tipova i jedan lik, ima sigurno 2 metra, iskoci pred mene i drmne me za sisu i ja stvarno bukvalno sa tom facom i kaze on nesto, ja ga ne razumem, gledam kroz njega, on mi se nesto kao ceri i ponovi mi: "Daj mi sisu da se igram" i pocne da se smeje
ja i dalje sa facom..
i od muke, pocinjem da se smejem kao luda na brasno i kad sam se smirila, samo sam se okrenula da odem i cujem lika kako dovikuje za mnom: "A da se igram, a?"
ma da, vazi, samo da se vratim tuda .. dodji juce bato..

i onda.. vracamo se mi u masu (drugim putem ) i ja ne skontam neku nizbrdicu sitnu i prospem se svom duzinom onako sa pivom koje sam prosula po drugaricinoj guzici manje vise sto sam pala, ja sam se na zemlji toliko smejala (kao i inace svi oko mene ) da mene i sad boli stomak

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice