Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Legalizovanje prostitucije
staro
  (#30 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:10
Pol: Žensko
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 20.06.2008, 22:55

Super... A šta je sledeće? Legalizacija marihuane, homoseksualni brakovi i legalizacija usvajanja dece istima?... Pobogu!!! Da li je moguće da smo ovoliko licemerni?! Na sav glas negodujemo zbog trafikinga, zbog nasilja nad decom i ženama, a ovamo smo za legalizaciju prostitucije... Mislim da je to jedan od najgorih vidova nasilja nad ženom, njenim telom, njenim duhom... Sigurna sam da će sad neko da izvuče argument da se žene prostitucijom bave dobrovoljno i da je to posao kao i svaki drugi... Ne mogu da zamislim količinu očaja koja ljudsko biće može da natera da renta svoje telo... Zar ne treba razmišljati u pravcu neke socijalne aktivnosti i kako pomoći takvim ženama (i muškarcima), opismeniti ih, pomoći da pronađu posao zbog kog će se osećati kao deo društva,a ne kao njegov talog?.. Legalizacija bi samo, poput Pandorine kutije, pustila napolje i druga zla... I ne bi one profitirale od prodaje jedine stvari koje još mogu da prodaju, nego neki "baja" koji je i primorava na to, i koji je pod prividom zaštite maksimalno eksploatiše... Ali, i kao za sve ostalo, razmišljamo na način da me je baš briga šta se tamo nekom dešava, sve dok taj neko nije neko koga znam ili mi je taj neko NEKO...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice