Tema: Ovr end aut
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ovr end aut
staro
  (#23 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:09
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Ovr end aut - 25.09.2006, 13:01

@ Onoj koja lokvanj zove lopoch

Ugrabih nekako par sekundi/stop/ovde je vrlo živahno ovih dana/stop/alge sa Karpata stigle/stop/infiltrirala sam se u Predratno Selo još pre onog sprečenog rata/stop/rat sprečen/stop/i to odmah nakon što je sprečen rat/stop/to mi je i bio cilj/stop/hvala ti za ono/stop/nemaš pojma koliko mi je pomoglo sa onim/stop/mada sam kornjaču čekala dugo/stop/već je bilo sumnjivo da li će se uopšte i pojaviti/stop/sada slušaj jako pažljivo/stop/ni meni nije bilo najjasnije šta se ovde odvija/stop/napokon shvatila pa sam se uključila posle toliko vremena na frekvenciju da javim/stop/btw frekvencija odlična od kako si stavila novu antenu/stop/dakle načulji svih 6 pari ušiju/stop/meštani sela imaju klaustrofobiju zatvorenog prostora/stop/pokušala sam da ih lečim memorijom pamćenja/stop/nije uspelo/stop/unutrašnjost enterijera jednostavno nije ista/stop/fobija straha je suviše jaka/stop/šalji hitno uzajamnost reciprociteta/stop/ni slučajno keša u gotovini/stop/uzbudiće im se emocije/stop/čudno je ovo selo/stop/stalno su pod impresijom utiska/stop/indiferentno ravnodušni prema meni kao unikatu originala/stop/iako se preobražavam transformacijom da bi uhvatila frekvenciju učestalosti/stop/izvrši kompenzaciju zamene/stop/Sovu uspavaj hipnozom/stop/pošalji opet na fantaziju mašte/stop/tako ću nadam se rešiti ovde nešto/stop/ovr end aut

p.s. ako sve ovo nije jasno, javiću se sa druge frekvencije kad nabavim drugu opciju izbora da ti dojavim karakteristiku obeležja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice