@ Onoj koja lokvanj zove lopoch
Ugrabih nekako par sekundi/stop/ovde je vrlo živahno ovih dana/stop/alge sa Karpata stigle/stop/infiltrirala sam se u Predratno Selo još pre onog sprečenog rata/stop/rat sprečen/stop/i to odmah nakon što je sprečen rat/stop/to mi je i bio cilj/stop/hvala ti za ono/stop/nemaš pojma koliko mi je pomoglo sa onim/stop/mada sam kornjaču čekala dugo/stop/već je bilo sumnjivo da li će se uopšte i pojaviti/stop/sada slušaj jako pažljivo/stop/ni meni nije bilo najjasnije šta se ovde odvija/stop/napokon shvatila pa sam se uključila posle toliko vremena na frekvenciju da javim/stop/btw frekvencija odlična od kako si stavila novu antenu/stop/dakle načulji svih 6 pari ušiju/stop/meštani sela imaju klaustrofobiju zatvorenog prostora/stop/pokušala sam da ih lečim memorijom pamćenja/stop/nije uspelo/stop/unutrašnjost enterijera jednostavno nije ista/stop/fobija straha je suviše jaka/stop/šalji hitno uzajamnost reciprociteta/stop/ni slučajno keša u gotovini/stop/uzbudiće im se emocije/stop/čudno je ovo selo/stop/stalno su pod impresijom utiska/stop/indiferentno ravnodušni prema meni kao unikatu originala/stop/iako se preobražavam transformacijom da bi uhvatila frekvenciju učestalosti/stop/izvrši kompenzaciju zamene/stop/Sovu uspavaj hipnozom/stop/pošalji opet na fantaziju mašte/stop/tako ću nadam se rešiti ovde nešto/stop/ovr end aut
p.s. ako sve ovo nije jasno, javiću se sa druge frekvencije kad nabavim drugu opciju izbora da ti dojavim karakteristiku obeležja