Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Trepavice i sve o njima...
staro
  (#6 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Pol: Žensko
Odgovor: Trepavice i sve o njima... - 17.06.2008, 11:13

Mislim, čak sam skoro 100 % sigurna, da nikada nisam legla da spavam, a da nisam skinula maskaru. I baš vodim računa o svim tim sitnicama-krupnicama, aliiiiii... čmičak ume sve da pokvari i to , naravno, kada je "najvažnije" .

Neko mi je jednom rekao, probala sam i ovako to rešim brzo: uveče (mislim ne mora , ali ja obično tada, kad skidam šminku) uzmem češanj belog luka, na nekoliko "listića" isečem i malo ih pritisnem, da pođe onaj sok iz njih. I onda junački podignem kapak i prislonim to parčence luka na čmičak i sa unutrašnje strane, mada ne bi trebalo, bolje samo spolja, na strani gde je koža. Peče samo tako, ali ... do ujutru iscuri sav onaj bljak sadržaj čmička i onda, trk po maskaru!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice