Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Preporučite restoran...
staro
  (#36 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 21:19
Pol: Žensko
Odgovor: Preporučite restoran... - 11.06.2008, 13:38

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Na putu Beograd - Zrenjanin, kada prodjete Perlez, neposredno ispred Ecke, bas kod skretanja za Carsku Baru, nalazi se restoran Trofej. Osobenost restorana je kvalitetna ponuda jela od ribe i divljaci. Tu se moze dobiti kvalitetna riblja corba ili paprikas, kao i peceni smudj, som, saran, pastrmka...
Od divlajci se spremaju gulasi od divlje svinje i srnetine. Umesto hleba sluze se lepinje (kao domace). Ponuda pica je takodje kvalitetna, a i usluga nije losa. Sanitarni cvor je u dosta dobrom stanju.
Danas sam posle duzeg vremena navratio do Trofeja i posto je bilo dosta toplo preskocio sam aperitiv i narucio srneci gulas. Cena 850,00 din porcija. Ako mislite da je skupo, gresite. Gulas je bio izvanredan. Za poce sam uzeo Vranac Prokorde, koji mozete dobiti i u ambalazi od 2 deci.
Zanimljivost ovog restorana je i lepa basta koja se nalazi u blizini malog zoloskog vrta kojeg sacinjava nekoliko primeraka pernate divljaci i par srndaca. Ipak, glavna zvezda je jedan primerak muzijaka mrkog medveda, zvanog Misko...
Ako dodjete u Trofej, nemojte propustiti priliku a da ne posetite Carsku Baru. Bicete iznenadjeni gustinom vegetacije i lepom turom brodicem namenjenim za njen obilazak...
Bila sam...
I jela dimljenog šarana. Pozlilo mi od njega, kao i obično ali vredelo je

A Carska bara se ne propušta, iako sam bila krajem decembra

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice