Citat:
memento kaže:
Na putu Beograd - Zrenjanin, kada prodjete Perlez, neposredno ispred Ecke, bas kod skretanja za Carsku Baru, nalazi se restoran Trofej. Osobenost restorana je kvalitetna ponuda jela od ribe i divljaci. Tu se moze dobiti kvalitetna riblja corba ili paprikas, kao i peceni smudj, som, saran, pastrmka...
Od divlajci se spremaju gulasi od divlje svinje i srnetine. Umesto hleba sluze se lepinje (kao domace). Ponuda pica je takodje kvalitetna, a i usluga nije losa. Sanitarni cvor je u dosta dobrom stanju.
Danas sam posle duzeg vremena navratio do Trofeja i posto je bilo dosta toplo preskocio sam aperitiv i narucio srneci gulas. Cena 850,00 din porcija. Ako mislite da je skupo, gresite. Gulas je bio izvanredan. Za poce sam uzeo Vranac Prokorde, koji mozete dobiti i u ambalazi od 2 deci.
Zanimljivost ovog restorana je i lepa basta koja se nalazi u blizini malog zoloskog vrta kojeg sacinjava nekoliko primeraka pernate divljaci i par srndaca. Ipak, glavna zvezda je jedan primerak muzijaka mrkog medveda, zvanog Misko...
Ako dodjete u Trofej, nemojte propustiti priliku a da ne posetite Carsku Baru. Bicete iznenadjeni gustinom vegetacije i lepom turom brodicem namenjenim za njen obilazak...
|
Bila sam...

I jela dimljenog šarana. Pozlilo mi od njega, kao i obično ali vredelo je
A Carska bara se ne propušta, iako sam bila krajem decembra