Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ?
staro
  (#48 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:36
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Kako izaci na kraj sa "dragom svekrvom / tastom" ? - 11.06.2008, 08:20

Cenim ljude koji su u 'nekim godinama', i maximalno se trudim da se ophodim sa poštovanjem ali....

Moj odnos sa suprugovim roditeljima se postavio na svoje mesto kada sam ih izbacila iz stana. Ne ponosim se time ali nakon par dana i 'sleganja prašine' priznali su da sam bila u pravu, da nisu trebali da se petljaju u nešto što ih se ne tiče i sve se nekako od tada postavilo na svoje mesto, odnos nam se doveo u red.
Bio je takav momenat da sam morala da povučem crtu, možda malo grubo, ali se sada bar zna da postoji linija koja se na prelazi i zna se gde se ta linija nalazi.
Ponekad izleti poneki komentar koji baš i nije potreban, ali sa tim mogu da se izborim isključivanjem tipa 'aha ' tj. iskuliram i već shvate da su blizu granice.
Ipak posle svega živimo u istoj kući, doduše svako u svom stanu, potpuno fizički odvojeni, ali tu smo, i nađemo se jedni drugima kada treba.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice