Tema: Pisanje CV-a
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: CV i pismo o motivaciji
staro
  (#22 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:50
Pol: Žensko
Odgovor: CV i pismo o motivaciji - 11.06.2008, 04:38

Citat:
Poslodavac kaže: Pogledaj poruku
Postovanje,

Da li poznajete firme koje uz ce CV traze i pismeno izrazenu formu vase motivacije za rad? Sta bi vi napisali? Zasto zelite raditi u toj firmi? itd. Hvala!
pa koliko je meni poznato svaka firma trazhi uz CV/rezime i obavezni cover letter iliti taj pismeni deo u kojem se izrazi zhelja zashto aplicirate bash za njihovu firmu.. a neki chak trazhe i preporuke bivshih poslodavaca ili profosora [u sluchaju da neko nema radno iskustvo]..

meni je trebalo nekoliko meseci prije nego shto sam rezime i cover letter dovela u red kako spada.. osobito mi je bio problem cover letter s obzirom da nisam znala kako i shta sve treba da kazhem.. onda sam napisala jedan sluzhbeni, a od onda menjam delove, zavisno kako mi treba za koji intervju.. s obzirom da sam trazhila posao bash u struci koja me interesuje nije mi bilo teshko da napishem zashto sam bash njih izabrala i koje su zapravo moje motivacije za to..

nisam za preuvelichavanje.. no s obzirom da imam neshto iz iskustva sa Balkana mogu reci da sam u rezimeu samo produzhila trajanje tih iskustava shta oni znaju.. niti probjeravaju niti ih u biti interesuje

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice