Tema: MAC vs PC
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: MAC vs PC
staro
  (#9 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:39
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: MAC vs PC - 22.09.2006, 01:08

Citat:
Kada sam prvi put seo za MAC-a pomislio sam -Brate pa ovo je za debile
Koliko ja znam, tako bi mogao da kazes i kad predjes sa win 95>98>2K>XP, ili opet sa bilo kog linux-a na win
Jednostavno GUI napreduje, i sve se pojednostavljuje, videces i sam da ce Vista biti josh za vece debile, ali to se radi u cilju da svako moze da koristi racunar. A u ovome je MAC uvek prednjacio!!

Citat:
Pokušajte samo na MAC-u da u Quarku prelamate text na ruskom sa ruskim fontovima pa ćete shvatiti o čemu pišem.
Opet ovo je cisto zato sto MAC nije toliko rasprostranjen po svet-u, nije u masovnoj upotrebi pa nema podrsku za ruski kodni broj u fontovima, ali mislim da je to moguce resiti UNICODE fontovima, koji se upravo razvijaju, i sve ih je vise

Citat:
G5 ima lepo kućište, glomazan je i skup ali za jednu desetinu para može da se sklopi manje elegantna mašina koja će ga po performansama tući na svim poljima.
Nije stvar samo u hardware-u. Slazem se da je PC jeftiniji i da u vecini slucajeva ima brze clock-ove od MAC-ovih. Kao i to da se cesce menjaju komponente koje idu za PC (unapredjuju). Mada je mnogo bitnija stavka da je sam OS kod MAC-a pravljen od istog proizvodjaca koji pravi i hardware, tako da je sigurno mnogo optimizovanija komunikacija software - hardware.
Ovo bih mogao porediti sa PC-em koji sam sklopis, ili ti ga neko kod nas u nekojo garazi (ko sto obicno biva sa radnjama koje su Fancy izgleda) i uvali ti kojekakvu konfiguraciju, i mashine koju je sklopio DELL, Fujitsu Siemens ...

Za misha nemam komentar, jer stvarno je besmisleno govoriti o externim uredjajima kao dobrim ili loshim.

A mislim da je problem ljudi koji prelaze sa jedno na drugo radno okruzenje u tome da se "uplase" istog i onda kao odbrambeni mehanizam koriste pljuvanje i skrnavljenje tog drugog na koji nisu navikli.

SVE JE STVAR NAKIVE

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice