Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Imate li fobiju?
staro
  (#75 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 17:49
Pol: Žensko
Odgovor: Imate li fobiju? - 07.06.2008, 15:59

Džaba da znamo kako da ih zovemo ako ne znamo kako da ih oteramo . A umeju da se odomaće ako se zalivaju.

Gužva je moja frka. Ne ove po tržnim centrima, u busu i sl. Prvi put sam "to" nešto ružno što liči na fobično stanje osetila na koncertu kada sam shvatila da je izlaz daleko. I poslednji put na derbiju, kada se završila utakmica ( a mi pobedili! ) i kada sam postala svesna one mase ljudi, a vrata( kapije) nigde.

Borba: tu mi je pomogla drugarica jednom sočnom psovkom. Naučila sam je u sekundi i radi! Na Exit nisam išla, sada idem. Psovaću i naglas, ali bolE me brigE.

Ili, one(fobije) tebi :BU! a ti njima + neku kratku,laku, koja ne zahteva naprezanje i ne pospešuje hiperventilaciju.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice