|
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca -
07.06.2008, 15:43
Ja ne sečem stablo jabuke, zato što je u jednoj ili par jabuka bio crv. To je samo primer koji koristim i za ljude. A što se tiče toga da li je dobro kupovati kod Albanaca...ako ćemo to komentarisati i davati razloge zbog čega nije dobro...onda bi trebali i raspravljati o tome kako nije dobro kupiti ni hrvatsku vegetu, niti kupiti Italijanskog Fiata, pa onda ni adidas patike, a bome ni nike, a ni kod komšije Rajka zelenu salatu, jer on je meni ušao u njivu i zaoro, a kad smo kod komšije Rajka, pa ni kod komšinice Mice neću da kupim mleko, a ni u ovoj našoj pekari što je drži tamo neki lik neću da kupim hleb, jer se on obogatio na racun drzavne firme...e onda dolazimo do toga da trebamo sedeti u kući i sami proizvoditi svoju salatu, patike, hleb...i onda bi bili sigurni da pare neće otići za neki metak koji će ubiti poštenog građanina ove naše lepe Srbije.
PS ljudi opustite se i uživajte, pa nije svaki čovek loš, počnite od sebe, pa i mi imamo loših i dobrih strana, i mi negde uradimo za našu korist, a tuđu propast. Život je kratak da si se stalno postavljalo pitanje, šta bi bilo, kad bi bilo ?
S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom
|