Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca
staro
  (#15 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: juče 17:58
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: PretuČen Jer Kupuje Kod Albanca - 07.06.2008, 15:43

Ja ne sečem stablo jabuke, zato što je u jednoj ili par jabuka bio crv. To je samo primer koji koristim i za ljude. A što se tiče toga da li je dobro kupovati kod Albanaca...ako ćemo to komentarisati i davati razloge zbog čega nije dobro...onda bi trebali i raspravljati o tome kako nije dobro kupiti ni hrvatsku vegetu, niti kupiti Italijanskog Fiata, pa onda ni adidas patike, a bome ni nike, a ni kod komšije Rajka zelenu salatu, jer on je meni ušao u njivu i zaoro, a kad smo kod komšije Rajka, pa ni kod komšinice Mice neću da kupim mleko, a ni u ovoj našoj pekari što je drži tamo neki lik neću da kupim hleb, jer se on obogatio na racun drzavne firme...e onda dolazimo do toga da trebamo sedeti u kući i sami proizvoditi svoju salatu, patike, hleb...i onda bi bili sigurni da pare neće otići za neki metak koji će ubiti poštenog građanina ove naše lepe Srbije.

PS ljudi opustite se i uživajte, pa nije svaki čovek loš, počnite od sebe, pa i mi imamo loših i dobrih strana, i mi negde uradimo za našu korist, a tuđu propast. Život je kratak da si se stalno postavljalo pitanje, šta bi bilo, kad bi bilo ?

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice