Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...)
staro
  (#102 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 03:22
Pol: Muško
Godine: 65
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 07.06.2008, 02:13

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Moja neka licna top lista najzgodnijih zena je dinamicna i promenljiva. Prva lepotica koju sam smatrao savrsenom bila je Rakel Velc. Tek nesto kasnije sam otkrio da je ranije postojala i Merlin Monro koju i danas smatram gotovo nenadmasnim seks simbolom. Nekako u to vreme (moje inicijacije) spoznao sam i nestvarnu lepotu Ketrin Denev i Grejs Keli, ali ih je zivotnost karaktera, boja ociju i savrsena lepota lica Liz Tejlor potisnula u dugi plan...
Kasnije su se na prvom mestu pojavljivale glumice Ursula, Brizita, Barbara Bah, sve do ovih jos aktivnih kao sto su Sibil Separd koju je smenila Misel Fajfer, a ovu na kratko Nikol Kidman, da bi se na trenutnom prvom mestu vec duze vreme odomacila zista rasna lepotica Monika Beluci....

Uostalom, bilo one manenkenke, glumice ili nesto drugo. Najlepse zene nikada nisu i nase...
A Sofija, a Sofija ?!?!

I to pre nastanka Photoshop-a.

Poruku je izmenio nenad.bds, 07.06.2008 u 02:25.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice