Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koji monitor posedujete?
staro
  (#32 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 07.06.2008, 01:24

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Ja skoro kupih TFT iz ocaja. Crkla mi oba CRT-a

Elem, kupio sam LG Flatron w2242s 22" sa rez 1680x1050. OK je, ali daleko od odlicnog. Kad je kontrast u pitanju, ima 700:1 realnog kontrasta, a 8000:1 gray to gray. E sad tu je i najveci problem, jer kad je slika na ekranu vise od 80% crna, primeti se da je crna nije crna, i ima po sredini svetliji deo. Kad ima dosta svetlih delova na ekranu, dosta se dobro ponasa. Ali daleko je to od CRTa. A kad bih imao kesa kupio bih TFT sa PVA ili SPVA matricom.
Ispod 500evra nema valjanog TFT monitora za rad. Evo brat uze dell 2407wfp-hc kod nas naravno 700evra... isti slučaj CRko moniTor.
Odličan je... nema falinku, mada je tehnologija i dalje na strani prodavca. Mrtav pixel na skupom monitioru? Koga ubiti?

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice