Tema: Hemoroidi
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Imate li problema sa hemoroidima?
staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imate li problema sa hemoroidima? - 05.06.2008, 16:20

Citat:
suvogoozastrebk kaže: Pogledaj poruku
da li imate problema sa suljevima ?.........
Nemam. Imala sam jedan malecki posle porođaja, a obzirom da se od mene odvojila letelica od 4250, dobro sam prošla. Bilo je žena koje su prošle mnogo gore sa mnogo manjim letelicama. Sve se brzo vratilo u normalu, ali nije baš prijatno iskustvo.

Citat:
sta mislite kako je sve moguce da se javi ta pojava ,chula sam i da je moguce kroz ljutu prezacinjenu hranu da li je neko imao slucaj da dozivi,primeti ??
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A5%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D 0%B8

Citat:
Najčešći uzrok nastanka hemoroida je naprezanje prilikom defekacije, a mogu biti i trudnoća, genetski faktori, starenje, hronični zatvor, dijareja, dugotrajno sedenje i analne infekcije.
Imaju ih i šoferi, taksisti, kad iskombinuješ takvu profesiju sa ishranom, načinom života to bude dobra podloga Pa se sad ti nađi u nekoj grupi ovde

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice