Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zanimljivi sajtovi
staro
  (#167 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Zanimljivi sajtovi - 05.06.2008, 06:36

Hvala ti na odgovorima, izgleda da je svuda slično ili isto stanje iako sam se nadao da ću čuti nešto drugačije i povoljnije odgovore ... ipak je sve do ljudi.

No, bez obzira optimista sam i čini mi se da je ipak nešto bolje nego ranije, kao da se svest o tome da se ne sme stati polagano uvlači u glave.

Drago mi je da i ti pripadaš, na žalost onom za sada malobrojnijem delu koji ide i želi napred, delu koji se ne uljuljkuje ... upravo taj malobrojniji ali aktivni i zdravi deo je ono što predstavlja orijentire koje će i ostali hteli ne hteli morati da prate jer će sve manje biti vremena i prostora u hladovini.
Znam da nije lako i da je to trka sa preprekama ali to je jedini put i želim ti da uspeš.

PS.
Izvinjavam se moderatoru ovoga dela zbog

• Posetite sajt koji Vam je DrinChe preporučila i vodite računa ko vas i kako leči ali na prvom mestu vodite računa i brinite o sebi jer ni medicina, na žalost, nije svemoguća pa ne uspeva da ispegla sve naše nemarnosti i nebrige o sopstvenom zdravlju.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice