Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zanimljivi sajtovi
staro
  (#166 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
Odgovor: Zanimljivi sajtovi - 04.06.2008, 23:27

Znaš kako, da ovde nisam počela da se osećam kao kod kuće, ne bih dala da se dira u profesiju, rekla bih ti kako su uslovi nikakvi, da računare 3/4 ustanova nema(npr.), milion razloga za da, i da ... štitila bih kolege. Ali, ono što sam i ja mrzela kad sam bila školarac, ne volim ni danas, a to su te škrabotine i nemanje vremena ( "mnogo smo važni" ). Ne znaju ljudi ni maternji jezik dobro , a često ni ono za šta su učili 6 godina i stali. A stajanja nema jer te pojede vreme i pregazi svaka nova generacija koja izađe sa faxa. Briga ih. "Uvale" se negde i čekaju penziju. Užaaaaaaaaaaas!

Ne znam procentualno da se izrazim, ali orjentaciono, u ustanovi u kojoj ja radim ima nas ne više od 10% koji pratimo novine, a znamo šta i kada pišemo.
Užas na kvadrat.

Ni u privatnoj praksi nije bolje . Ne rade privatno samo dobri, iskusni i savesni lekari. Od sebe ću poći :posle 2 godine staža, počela sam da radim privatno! To nigde nema.

Rešenje: odabrati proverenog lekara, a kod privatnika zakazivati po preporuci onih koji su kod istog lečeni i izlečeni.
Do daljnjeg, dok država Danska bude bar malo manje trula.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice