Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Omiljena igracka
staro
  (#40 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:48
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Omiljena igracka - 04.06.2008, 00:25

eh.. pored sestre imam jos par..
jednog tigrica kojeg sam dobila kad sam bila jako mala, ne znam kada samo znam da od kad znam za sebe, znam i da imam njega i jos uvek je ceo, samo malo ofucan, ali zivi kod mene u sobi dosta dugo sam i spavala sa njim, dok nije postalo tesno u krevetu
a druga je lopta.. kao klinka sam vitlala non-stop za loptom, uvek bila igrac koji se zvao da igra i fudbal i kosarku (iako ni za jedno od ta dva nemam pojma ).. bila sam team player
a imala sam samo jednu loptu, koja je pukla posel kratkog vremena a posle sam bila sa ostalima gde god da je lopta
i inace.. kao klinka sam volela Barbike sve dok im nisam otfikarila kosu naskroz i nedugo posle toga, i moja kosa je rekla cao pa bila sam fancy Barby

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice