Citat:
Uriel kaže:
Kada sam prvi put seo za MAC-a pomislio sam -Brate pa ovo je za debile-Klasičnog korisnika MAC-a zamišljam kao tipičnu američku domaćicu koja zapada u panična stanja kada otkrije da joj nova veš mašina ima jedno dugme više nego predhodna. Vrhunac povrede ljudskog dostojanstva je onaj primitivni miš kojeg ja nazivam pravim imenom -PREKIDAČ-. Na svu sreću moguće ga je zameniti normalnim mišem sa 5 dugmadi i dva točkića i ta ko se poštedeti nepotrebne fiskulture za vreme rada. Tačno je da MAC pouzdano radi ali to se može reći i za Traktore.
Pokušajte samo na MAC-u da u Quarku prelamate text na ruskom sa ruskim fontovima pa ćete shvatiti o čemu pišem.
|
Mislim da nije uredu da se ljudi kategorizuju i pripisuju im se odredjene karakteristike samo na osnovu toga koju vrstu kompjutera koriste. Ja se nekako nadjoh pogodjena u celoj ovoj prici pa sam morala da reagujem

. Ja sam zaljubljena u mac-ve zbog njihove specificnosti, zbog pecata koji imaju, zato sto su jedinstveni. Volim lepe stvari, nisam amerikanka, domacicom mozda i mogu da se nazovem posto obavljam, pored svog posla, sve ono sto obavljaju domacice, sasvim se skromno razumem u elektroniku, popravljam osigurace, menjam sijalice, ne placem kada mi se cini da negde ima koje dugme viska ili manjka. Ne vidim razlog da se izvlace ovakvi zaključci, stvarno. Tako...