Tema: MAC vs PC
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: MAC vs PC
staro
  (#7 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 01:43
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: MAC vs PC - 21.09.2006, 21:50

Citat:
Uriel kaže:
Kada sam prvi put seo za MAC-a pomislio sam -Brate pa ovo je za debile-Klasičnog korisnika MAC-a zamišljam kao tipičnu američku domaćicu koja zapada u panična stanja kada otkrije da joj nova veš mašina ima jedno dugme više nego predhodna. Vrhunac povrede ljudskog dostojanstva je onaj primitivni miš kojeg ja nazivam pravim imenom -PREKIDAČ-. Na svu sreću moguće ga je zameniti normalnim mišem sa 5 dugmadi i dva točkića i ta ko se poštedeti nepotrebne fiskulture za vreme rada. Tačno je da MAC pouzdano radi ali to se može reći i za Traktore.
Pokušajte samo na MAC-u da u Quarku prelamate text na ruskom sa ruskim fontovima pa ćete shvatiti o čemu pišem.
Mislim da nije uredu da se ljudi kategorizuju i pripisuju im se odredjene karakteristike samo na osnovu toga koju vrstu kompjutera koriste. Ja se nekako nadjoh pogodjena u celoj ovoj prici pa sam morala da reagujem . Ja sam zaljubljena u mac-ve zbog njihove specificnosti, zbog pecata koji imaju, zato sto su jedinstveni. Volim lepe stvari, nisam amerikanka, domacicom mozda i mogu da se nazovem posto obavljam, pored svog posla, sve ono sto obavljaju domacice, sasvim se skromno razumem u elektroniku, popravljam osigurace, menjam sijalice, ne placem kada mi se cini da negde ima koje dugme viska ili manjka. Ne vidim razlog da se izvlace ovakvi zaključci, stvarno. Tako...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice