Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako ste provodili vreme?
staro
  (#8 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:30
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Kako ste provodili vreme? - 01.06.2008, 00:50

Jako rano sam naučila da čitam i mnogo sam čitala i onda a i sada (zato i nosim đozluke), čitala sam sve što bi mi došlo pod ruku od dnevnih novina, preko dečijih časopisa do knjiga.Ja se baš nešto i nesećam najbolje, ali kažu da sam sa nekih 7-8 godinica čitala svaki dan Dnevnik od poslednje do prve strane.
Bavila sam se ritmičkom gimnastikom, pa sportskom gimnastikom, pa klasičnim baletom, pa džez baletom.
Muzika je oduvek bila moja ljubav, sećam se da su sva deca dolazila kod mene da slušamo ploče, ali nikada nisam imala afiniteta prema nekom instrumentu.
Na TV-u sam gledala crtani u 19:15, Opstanak, Smogovce i Branka Kockicu, ali to samo kad nije moglo da se bude napolju, na ulici, u dvorištu.
Živeli smo u velikoj kući sa ogromnim dvorištem i uvek je celo društvo iz ulice dolazilo kod mene da se igramo.I najviše vremena smo provodili napolju.Dok komšija nije dobio Commodore 64.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice