Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako ste provodili vreme?
staro
  (#7 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Kako ste provodili vreme? - 01.06.2008, 00:08

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
Ukratko: škola, domaći pa igra.

Odrastao sam na selu. Vojvođanskom.

Učio sam zato što sam voleo, ali i zbog toga što mi je mama učiteljica, pa je sve konce držala u rukama. Da, tata predaje matematiku u istoj školi. Nije bilo šanse da nešto sakrijem.
A nisam imao ni šta da krijem. Bio dobar đak i sve rešavao na vreme.

TV - šta je to TV. Imali smo dva programa. Na raspustima sam gledao školski program i svake godine reprizu serije "Jelenko" i svako veče crtani film u sedam i petnaest, pre dnevnika.
Posle toga se išlo na spavanje.
Slično je bilo i sa mnom...

Tata je radio u školi pa sakrivanja nije bilo - sve se znalo. Čak su mi i nastavnici i kasnije profesori bili komšije, pa kad me vide na igralištu sutradan obavezno ubace neki komentar u fazonu '' kad sam stigla učiti kad su me ceo dan gledali napolju kako jurcam...''

A tv program je bio stvarno dobar, tu je bio školski program koji sam volela, ali gledala sam ga samo ako popodne idem u školu ili je vreme raspusta. Jelenka, Smogovce, Opstanak... to sam obožavala... Naravno,crtać u 7.15 pa večera i spremanje u krevet...

U slobodno vreme sam slušala muziku (Čola i Đole) imala sam gramofon koji se danas nalazi negde kući na tavanu... Iz tatine biblioteke sam uzimala knjige i sistematski ih čitala - tako da mi je njegov izbor postavio standarde...

Ma, kad vidim današnju decu kako provode vreme, meni je bilo diiivnooo...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice