Citat:
alokin74 kaže:
Ukratko: škola, domaći pa igra.
Odrastao sam na selu. Vojvođanskom.
Učio sam zato što sam voleo, ali i zbog toga što mi je mama učiteljica, pa je sve konce držala u rukama. Da, tata predaje matematiku u istoj školi. Nije bilo šanse da nešto sakrijem.
A nisam imao ni šta da krijem. Bio dobar đak i sve rešavao na vreme.
TV - šta je to TV. Imali smo dva programa. Na raspustima sam gledao školski program i svake godine reprizu serije "Jelenko" i svako veče crtani film u sedam i petnaest, pre dnevnika.
Posle toga se išlo na spavanje.
|
Slično je bilo i sa mnom...
Tata je radio u školi pa sakrivanja nije bilo - sve se znalo. Čak su mi i nastavnici i kasnije profesori bili komšije, pa kad me vide na igralištu sutradan obavezno ubace neki komentar u fazonu '' kad sam stigla učiti kad su me ceo dan gledali napolju kako jurcam...''
A tv program je bio stvarno dobar, tu je bio školski program koji sam volela, ali gledala sam ga samo ako popodne idem u školu ili je vreme raspusta. Jelenka, Smogovce, Opstanak... to sam obožavala...

Naravno,crtać u 7.15 pa večera i spremanje u krevet...
U slobodno vreme sam slušala muziku (Čola i Đole) imala sam gramofon koji se danas nalazi negde kući na tavanu... Iz tatine biblioteke sam uzimala knjige i sistematski ih čitala - tako da mi je njegov izbor postavio standarde...
Ma, kad vidim današnju decu kako provode vreme, meni je bilo diiivnooo...