Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Voja - drzavnik?
staro
  (#97 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Voja - drzavnik? - 30.05.2008, 22:54

Citat:
Gogi kaže: Pogledaj poruku
Ужас је да се ти смејеш Косову, смејеш се својој држави, смејеш се својим прецима(наравно ако си Србин), смејеш се очувању своје земље, смејеш се једној борби, истрајности, смејеш се човеку који је се бори за своју земљу, човеку који је победио оног велеиздајника Слобу, једном честитом и добром човеку и Србину који је већи и бољи демократа и Европљанин од оне бирократске багре што седи у Бриселу на коју поједини припадници нашег народа свршавају... Кога ли онда величаш? Оне манипулаторе и експерте за маркетинг што нам продају даму за брегебу са визама и неким гистро шатро ССП-ом, медом и млеком које ће потећи из европске сисе... Оне што су постали гори у пропаганди од Слобе!

Ево мало да те орасположим, Ес Ес Пе Ши ри да ље, Ес Ес Пе ши ри да ље
...da razjasnimo...nije on pobedio Slobu...zaboravi na taj marketing...
...evo i ja se smejem...iz jednog razloga...o cemu bi DSS pricao da ne postoji problem Kosova?M?...verovatno o vanzemaljcima...
...serem im se u borbu i istrajnost...da se sad zapuca,pobegli bi ko pichketine...mani me busanja u groodi i njegovog postenja...i sada...kada prave Vladu sa SRS i SPS...zasto ne dozvoli da bude premijer neko iz redova SRS-a?...dobrota i postenje...kenja mi se...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice