Tema: MAC vs PC
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: MAC vs PC
staro
  (#6 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 14:55
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: MAC vs PC - 20.09.2006, 22:40

Već duže vremena imam prilike da radim paralelno na dva mesta,
kod kuće na PC-u a na radnom mestu na MAC-u. Bavim se dizajnom i publishingom. Moji utisci verovatno jesu malo pristrasni ali smatram da je MAC
koncipiran za onaj tip korisnika koji se uopšte ne razume u tehniku,elektroniku ili bilo šta drugo osim u ono čime se profesionalno bavi.
Kada sam prvi put seo za MAC-a pomislio sam -Brate pa ovo je za debile-
Klasičnog korisnika MAC-a zamišljam kao tipičnu američku domaćicu koja zapada u panična stanja kada otkrije da joj nova veš mašina ima jedno dugme više nego predhodna. Vrhunac povrede ljudskog dostojanstva je onaj primitivni miš kojeg ja nazivam pravim imenom -PREKIDAČ-. Na svu sreću moguće ga je zameniti normalnim mišem sa 5 dugmadi i dva točkića i ta ko se poštedeti nepotrebne fiskulture za vreme rada. Tačno je da MAC pouzdano radi ali to se može reći i za Traktore.
Pokušajte samo na MAC-u da u Quarku prelamate text na ruskom sa ruskim fontovima pa ćete shvatiti o čemu pišem.
G5 ima lepo kućište, glomazan je i skup ali za jednu desetinu para može da se sklopi manje elegantna mašina koja će ga po performansama tući na svim poljima.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice