Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića
staro
  (#13 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 01:41
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 21.05.2008, 19:27

Imala sam baš mnogo drugarica i drugara u vrtiću koje pamtim i sa kojima sam išla i u osnovnu školu.Sa jednom Branom se nisam igrala jer je bila veća za glavu od mene i za nju sam bila nevidljiva mrva.Ali,naše mame su se družile,pa su one sve dogovorile da mi budemo cimerke kada smo došle u Novi Sad da studiramo...i super smo se družili...Onda je ona jednom priznala da me nije smatrala i doživljavala takvom osobom sa kojom bi se mogla družiti,ali eto,slučaj je hteo da promeni mišljenje...
Danas ona živi u našem rodnom gradu,a ja u Novom Sadu,ali smo ostale u kontaktu i kad odem kući nađemo se i lepo ispričamo...
Ostalima pamtim imena i poneki lik,ali ne znam baš ništa o njima...ali one lepe bezbrižne dane pamtim...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice