Citat:
Bad Company kaže:
Vidis Stojo sa moje strane ja neverujem da postoji neka razlika,
Sustina i cilj zivota su i kod tebe i kod mene isti a to je bolji zivot i sve sto se podrazuvema pod tim.
Jedin razlika izmedju mene i tebe lezi u odabiranju puta kako i kojom brzinom da se dodje do tog cilja
A na ovo bi mogao nadovezati prilog sa You Tuba koji pokazuje sta je cena odabiranja pogresnog puta
|
прво превиђаш или не читаш (прекрстио си ме), друго изгледа да врло лако подлежеш пропаганди, тобож једни ће брже у Европу од других.
право да ти напишем НИСАМ ГЛЕДАО ФИЛМ са ју тубе, мрзи ме да гледам такве глупости, али са насловнице видим лика који треба да окарактерише неку друштвену појаву, с тим у вези и написах да тих сличних и истих има свуда на сваком кораку и да са тим социјалним проблемима власт треба дубоко да се позабави.
У.... и немој да ти да мериш којом би ја брзином и где, мислим... то ти је потпуна непознаница, него опиши свој правац, брзину, тачке ослонца и погон, то би било конструктивно, а не ови су златни, а ови не ваљају, ТИ немаш појма, а ето ја све знам...то је дечије препуцавање.
СВИ али СВИ су исти, јер су професионалци и само раде свој посао најбоље што знају, а они "златни" нису у политици директно.
и још... што се тиче брзине постизања циља бољег живота, најбрже ти је да некога опљачкаш...
обрати пажњу Л није Ј и обратно.