Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako ostaviti duvan?
staro
  (#40 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Pol: Muško
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.05.2008, 02:58

Od čega je umro ? Hmm , pa od smrti ...

Kao da neko zna uvek tačno od čega je ...

Jedino se rodimo i umremo ,a da i ne znamo i stoji da je to najlepše u životu , baš zbog pomenute istine , a mi tupimo o duvanu...

Usput svaki dan pijemo vodu i jedemo hranu , a da niko nije sasvim siguran koliko se trujemo , što akutno , što na duge staze , pa mi utoliko besmislenije da ostavljam duvan... I što duvan ? Ostavite gazirane sokove , odrecite se alkohola i sex-a... Što kaže pok. ćale kada mu je 3 meseca pred smrt dr. reda radi rekao da ne puši... e još to da ostavim , pa ni umreti neću ljudski...

A jbg , smrt takva... na 7 dana pred istu on traži cigaretu,ja mu dam on okrene naopačke,stavlja usta nije ni zapaljena,ali šta ti je stečeni refleks... jbt kad nisam presvisnuo,a zato ga i neću nikada ostavljati...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice