Tema: Član meseca
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Član meseca
staro
  (#493 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 17:46
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Član meseca - 17.05.2008, 12:09

Ulazem protest na glasanje za clana meseca:
Tri puta saljem glasove za clana meseca sa sledecim bodovanjem :

Pera 5 poena
Mika 4 poena
Zika 3 poena
Sara 2 poena
Mara 1 poen

I neko mi stalno brise post.
Citat:
Necromancer kaže: Pogledaj poruku
Dragi forumaši, od danas, pa svakog narednog meseca će neko od vas biti izabran za člana meseca. Sve što treba da uradite je da na ovoj temi navedete pet članova i da svakom date određeni broj bodova. Najviše možete dati pet bodova, a najmanje jedan. Na kraju meseca će se bodovi sabrati i član sa najviše bodova će narednih mesec dana nositi titulu "član meseca". Članove nominujete objektivno, subjektivno, po nekim vašim kriterijumima, po rodbinskim vezama, po mitu... Kako god vam se sviđa. Sami odlučite.
Prvo, moje glasanje se ne krsi ni sa jednim jedinim pravilom na ovoj temi. Mogu da glasam po savesti, po licnom kako ja hocu, bitno je da su clanovi koje navodim pripadnici naseg foruma, I jesu, proverite ako ne verujete.
I zato brisite ako vam je hir.

Ja glasam za maj mesec ovako:

Pera 5 poena
Mika 4 poena
Zika 3 poena
Sara 2 poena
Mara 1 poen

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Povratak na vrh stranice