Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Shta vam se svidja u zemlji u kojoj se nalazite!?
staro
  (#4 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Shta vam se svidja u zemlji u kojoj se nalazite!? - 18.09.2006, 19:47

Sviđa mi se osećaj sigurnosti, nasmejani ljudi, šarolikost ljudi svih rasa, neka vrsta ujednačenosti. Sviđa mi se što mogu, šljampava kakva jesam, da šetam gradom i da znam da me niko neće odmeravati i procenjivati na osnovu toga, ulazim u najluksuznije prodavnice bez momentalne opsade lažno nacerenih zaposlenih, da razgledam do besvesti, čitam knjige u knižarama satima bez besnog prodavca koji mi dahće za vratom kako bi trebalo da kupim knjigu ako hoću da je čitam. Sviđa mi se što mi se kondukter smeška u vozu i zahvaljuje pevušeći kada mu pokažem kartu. Sviđa mi se otvorenost i iskrenost ovog blesavog naroda. Oni će reči reći ono što misle pa ti vidi šta ćeš da radiš sa tim! Sviđa mi se što sam i ja počela da se smejem ovde...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice