Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Klot i frket žene
staro
  (#19 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 02:46
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Klot i frket žene - 15.05.2008, 14:34

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
ajaoooo.. ovde svi znaju bar jedno..
e prva sam koja ne zna nista
Evo da ne places i da ne budes usamljena....

Ni ja ne znam nista od toga.

Kako klinka sam stalno opsedala mamu da me nauci da sijem na masini...i stalno mi je govorila...Sta ce ti to? Da stalno nesto prepravljas i prekrajas, bolje da odes u prodavnicu i da kupis....Ako sam joj bas mnogo dosadjivala onda bi mi mudro rekla da prvo treba da naucim da sijem na ruke....Mudro posto je znala da sam totalni antitalenat za to....
Jeste, znam da usijem dugme i okrpim ponesto....ali kada se pogleda kako to izgleda s nalicja, bude jasno da veze nemam...

A pre jedno dve godine me uhvatila manija da bar nesto od toga naucim....i posto sam uvek zelela da imam ponco, odlucih se za , koji smo ucili u osnovnoj na domacinstvu....i nabavim igle i vunicu i odem kod komsinice...sve mi zena lepo pokaze i objasni i zapocne....dodjem kuci i sve ja to lepo uradim.....al dzaba, ni nasta ne lici...suvise zatezem....

Da heklam nisam probala, tek to mi ne bi islo...

Ako dodjem do nekog razboja okusacu se sa tim, jednom sam gledala kako se to radi i nije mi delovalo kao ne moguca misija....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice