Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako se slazete sa Roditeljima?
staro
  (#5 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 22:20
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Kako se slazete sa Roditeljima? - 15.05.2008, 14:08

Živim sa roditeljima i dobro se slažemo

Otac mi je dobrica. Miran, tih i povučen čovek koji se retko kada žali na nešto i ne priča mnogo. Jednostavno, malo priča - mnogo radi. Komunikacija je retka i uglavnom se odvija tokom ručka
Inače, kada radimo nešto zajedno uvek slušam komentare tipa : "kako to držiš čekić", "pa zar se tako farba" ... i tome slično. Klasika
Naravno, uvek komentariše, a kasnije svima priča kako sam strava odradio posao (da ja ne čujem)
Majka mi je veoma čudna i valjda sam od nje pokupio tu "čudnoću" E sad, zamislite dve takve osobe (ona i ja) u istoj prostoriji
Najbolje funkcionišemo u tišini, jer ne moramo da crtamo jedno drugom ništa da bi se razumeli

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice