Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Klot i frket žene
staro
  (#18 (permalink))
starsica
Evening Star
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:52
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Klot i frket žene - 15.05.2008, 02:43

ajaoooo.. ovde svi znaju bar jedno..
e prva sam koja ne zna nista

niko me nije ucio, posto za to nikad nisam bila talenat
a i baka nas je uvek pazila pa i nije bilo neke preke potrebe

secam se da smo u osnovnoj na domacinstvu ucili da strikamo i valjda da radimo na razboju.. to mi je kao islo, uspela sam da istrikam nesto kljakavo velicine 10 cm x 10 cm (a i u tome mi je, od sramote, pomogao najbolji drug )..

i pokusala sam posle, pokazivala mi je mama kako to da radim.. ali dzaba, ja ga stegnem toliko jako da ne mogu da proturim iglu

a sivenje.. pa imam dve baba tetke snajderke, a ja nikad nisam bila interested za domacinstvo, osim kuvanja, pa nikad nisam ni osnovno savladala ono kad treba da proturis konac kroz iglu.. e to je jedino sto umem
ali ipak kao uspomenu na moj bangavi pokusaj da budem zensko cuvam ono iz osnovne sto sam uz velikodusnu pomoc nastrikala.. i jedina u razredu dobila trojku iz nekog rada jbt

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice