Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Propali sudari
staro
  (#17 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 01:45
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Propali sudari - 14.05.2008, 15:41

imala sam dva.. jednog se secam kao svoje ispale a drugog necu da se secam, i dan danas vucem traume i izbegavam sastanke

dopisivala se sa likom dosta dugo (oni fon chat_ovi pa mu ni sliku nisam videla a ni on moju) i kao dogovorimo se napokon da cemo se naci.. on ce kao doci da se vidimo, nadjemo se u diskoteci (mislim, mesto neverovatno, ne cujes svoje misli a ne.. ).. i decko bude simpa, visok, crn.. bas ono.. i svidim se i ja decku, ono skontala sam iz dalje price .. i sad nas dvoje kao spikali malo jer je to stvar koja nas je i inace spojila.. kad ono, na fajrontu (docekao me decko, svaka mu cast ) kaze on meni: "I gde cemo sad, znas neki hotel?"
a ja
mislim, prica se ni u jednom momentu nije povela u tom pravcu a ne da ja razmisljam o hotelima i ostalom.. samo sam mu rekla da cu ici sa mojim drustvom kuci a da cemo se mi jos cuti..
vise se nismo culi

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice