Tema: Mirisi
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Mirisi
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Mirisi - 12.05.2008, 10:23

Sigurna sam da ne misliš na parfeme i sapune ovde

Žene i biraju muškarce na osnovu mirisa ali vole da se zaluđuju mišićima, crna kosa plave oči kombinacijama i ostalim. Mozak traži odgovarajuće telo za reprodukciju. Kažu naučnici, kad se više ne volimo, to je zato što nam je nečiji miris, prirodni miris, postao odbojan. Feromoni koji se vole sa našim receptorima ne izazivaju više određene emocije.

Mirisi u mnogome zavise i od toga kako živimo i čime se hranimo. Onaj ko se naćopa slanine i nalije belog vina, popije 6 kafa i popuši paklu na primer - mora i da isparava nekako Sećam se u vreme dok je poglavica ostavljao duvan, kao lakše će to ako pređe na tompus, pa je kao to gustirao po nekoliko dimova da ga mine želja... Onda je počeo da vari te tompuse kao lud uz opravdanje da to nije cigareta i da on u stvari ne puši ako bolje pogledam . SinEEEEeeeeeEEEEEEE kako to smrdi! Nisam mogla da ga poljubim kako treba, a bogami ako se ne potopi u kadu pre leganja bilo je i premeštanja. Onda je smanjio i te tompuse dok ih nije izbacio potpuno

Da s' razumemo. Ja uopšte nisam gadljiva i na sve uslove mogu da se adaptiram. Znači kad sam u zoološkom vrtu ili na selu ili u štali ili kad su bilo kakvi specifični uslovi u pitanju, ništa mi ne smrdi. Dobro jarac do jaja smrdi. To je van konkurencije. Ali ne volim smrad tamo gde mu mesta nema Znači - ti se uzviždiš kao životinja i mi to kuliramo ili se opustimo sa godinama pa smrdimo non stop ili venčali smo se pa se više ne kupamo redovno ili ostarilo se pa se ne kupamo - toJ ne podnosim

Ja i da 'oću ne mogu da se uzviždim. Nemam od čega valjda. I kad mokra budem, to kao voda. Da je frka mogla biK 'ladno da se ne kupam po mesec dana

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice