Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale?
staro
  (#75 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 21:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Koliko ste ljubavnika imale? - 11.05.2008, 20:13

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Slazem se, ali verujem da to nije najcesci slucaj, statisticki gledano. Vlasnica biografije o kojoj Vi govorite je, pretpostavljam, gotovo idealan dogodjaj, ali u realnom zivotu je sve to, mislim, drugacije i neki, hajde da kazem i uslovno receno, veci broj ljubavnika i sa ponekom slucajnom vezom ne znaci da je ta zena manje dobra i kvalitetna i da ne zasluzuje normalan i skladan zivot. Na protiv...
Vi?

Statistički gledano...mnoge su se stvari promenile izmedju ostalog i ovo o čemu mi pričamo. Ono što je za tebe impozantan broj možda za mene nije i isto tako ono što je meni mnogo možda nekoj koja sad ima 20 god. nije...bitno je koliko ko može da razume sve to.Mislim da čak i slučajne veze imaju suštinu čak i kada se čini da to nije tako. Svaka veza je priča za sebe.
A isto tako je bitan i kraj tj. kada to brojanje prestaje.

Ipak se slažemo kolega da i ona sa većim brojem ljubavnika zaslužuje normalan i skladan život stoga ne vidim razlog umanjenja broja radi zadovoljavanja nečije sujete

Ovaj deo o biografiji ne razumem

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice