Tema: Sindikat
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sindikat
staro
  (#10 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 09:58
Pol: Žensko
Odgovor: Sindikat - 11.05.2008, 17:33

@cvishna
Ne, nisam se potrudila da išta menjam. Prosto, nemam ambicija za sindikalno angažovanje. Po zakonu, čelnici sindikata u preduzećima imaju pravo da se 20% svog vremena bave sindikalnim pitanjima. A ja sam na posao odlazila i odlazim da radim za koji sam plaćena jer očigledno da samo time sebe možemo zaštititi, a ne sindikalnim parolama.
Inače, imam neku svoju teoriju (koja naravno ne mora biti tačna) da se ovi naši sindikalci prepoznaju čak i po fizionomiji, a svakako po retorici i gestikulaciji. I još sam nešto primetila: sindikalno angažovanje im najčešće bude samo stepenica za neko napredovanje u poslu i ako im to uspe, batale sindikalnu borbu i duvaju u istu frulu za menadžmentom.
Nekako se sama sebi ne uklapam u tu sliku.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice