Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Horoskop tvog srca
staro
  (#14 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 14:23
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Horoskop tvog srca - 10.05.2008, 23:53

Citat:
DanijElla kaže: Pogledaj poruku
VAGA
Ti u ljubavi: Tvoje magične moći ti dozvoljavaju da privučeš baš onaj tip mladića koji želiš, a zatim baciš čini koje učine da se beznadežno zaljubi u tebe. Ovo ne znači da ti nisi probirljiva. Tvoj dečko mora da izgleda dobro i da se oblači dobro kao i ti.

Problem za romansu: Ponekad si više zaljubljena u osećanje zaljubljenosti, nego u svoju jaču polovinu. Ovo se dešava zato što si idealista i vidiš samo ono što želiš da vidiš kod svog dečka.

Tvoja srodna duša: Ne možeš da ignorišeš način na koji Ovan ulazi u prostoriju, ali on nije pravi za tebe. Rak će te obožavati kao niko drugi.
Nije za tebe: Vodolija razmišlja na sličan način kao i ti, ali se ne pronalazi u tvojoj romantičnoj strani.

Imam li ja srodnu dušu uopšte...ko je ostao,ma daj ....

ako već moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice