Citat:
love hunter kaže:
Gogi, zlato moje
|
Бежи бре педеру!
Citat:
da nije predizborne sHutnje bilo bi mi zadovoljstvo da razmenim pokoju sa tobom
|
Тја.
Citat:
mada, na gluposti obichno teshko nalazim odgovor
|
Ако си нашао одговор на твоје постојање, онда ћеш све друго лако.

Овако мале цурице пишу - глуп си, глупа си ти бре, ма ти си глупа, глупaчо једна, аааа, ружна си, ти си ружна, ружна ти кева -.

Што се бламираш човече. 35 година имаш, хеј бре!
Citat:
Ovako, reci cu ti samo ovo: lepshi i pametniji. I ima nas vishe.
|
Огледалце, огледалце ко је најлепши на свету?! Лав хантер и сви они који гласају за ДС.

Ја верујем да се и Кавазимодо на нету представља као лепотан, пусти шупљу стари, постирај слику, па нек жене суд донесу. А за памет твоју ти већ рекох... Мада ако већ и то тврдиш, можеш да се похвалиш неком јачом факултетском дипломом или Менсиним тестом, радним местом, учинком са својих 35 лета, и сасо манге других ствари, ајде, није на одмет. Можда се и запослиш ко неки ЦЕО.

Кловновски је неком рећи да је глуп и ружан, а да притом не знамо какав си ти! Ја рецимо поседујем те већ поменуте квалитете, врло, мада бих волео да сам ружан, јер лепота је пролазна, а ружноћа увек остаје!
Ја сам своје мишљење укратко изнео већ пар пута, ти изнеси своје, демантуј ме чињеницама. Иако ће се вероватно разликовати, нећу ти рећи блаблабла, некако је геј и нећу ти рећи сигурно да си глуп, јер је глупо и клиначки.Одговорићу ти кад се врнем са пута, замисли пустили ме у ЕУ одма', без резултата избора.