Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Dogovor DSS - SRS?
staro
  (#44 (permalink))
Gogi
Iskusni forumdžija
Gogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimum

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Pol: Muško
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 10.05.2008, 15:55

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Gogi, zlato moje
Бежи бре педеру!

Citat:
da nije predizborne sHutnje bilo bi mi zadovoljstvo da razmenim pokoju sa tobom
Тја.

Citat:
mada, na gluposti obichno teshko nalazim odgovor
Ако си нашао одговор на твоје постојање, онда ћеш све друго лако.
Овако мале цурице пишу - глуп си, глупа си ти бре, ма ти си глупа, глупaчо једна, аааа, ружна си, ти си ружна, ружна ти кева -. Што се бламираш човече. 35 година имаш, хеј бре!

Citat:
Ovako, reci cu ti samo ovo: lepshi i pametniji. I ima nas vishe.
Огледалце, огледалце ко је најлепши на свету?! Лав хантер и сви они који гласају за ДС.
Ја верујем да се и Кавазимодо на нету представља као лепотан, пусти шупљу стари, постирај слику, па нек жене суд донесу. А за памет твоју ти већ рекох... Мада ако већ и то тврдиш, можеш да се похвалиш неком јачом факултетском дипломом или Менсиним тестом, радним местом, учинком са својих 35 лета, и сасо манге других ствари, ајде, није на одмет. Можда се и запослиш ко неки ЦЕО.
Кловновски је неком рећи да је глуп и ружан, а да притом не знамо какав си ти! Ја рецимо поседујем те већ поменуте квалитете, врло, мада бих волео да сам ружан, јер лепота је пролазна, а ружноћа увек остаје!

Ја сам своје мишљење укратко изнео већ пар пута, ти изнеси своје, демантуј ме чињеницама. Иако ће се вероватно разликовати, нећу ти рећи блаблабла, некако је геј и нећу ти рећи сигурно да си глуп, јер је глупо и клиначки.Одговорићу ти кад се врнем са пута, замисли пустили ме у ЕУ одма', без резултата избора.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice