Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Otrgnuto od zaborava!
staro
  (#28 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: danas 00:47
Pol: Muško
Godine: 45
Odgovor: Otrgnuto od zaborava! - 10.05.2008, 12:43

Mila moja, dok razmisljam o tebi zagledan u prazan list papira, moj grad spava. I svi ostali gradovi spavaju. Moj spava jer ne moze da oseti moju uznemirenost u svakoj pori moga tela. Ostali spavaju jer vulkan jos nije eruptirao. Sta je sad ovo? Sta? Reci mi... Prozor, secivo, putevi. Prsti, slike, olovke i nozevi. Rec, cigareta i papir? Kako je ovako nesto moglo da izmili iz tvojih usta?

Vukovi u poslednjoj reci kidaju misli na prelepe kockice. Demoni beze. Trenutak pretvoren u krv slatku kao ubod pcele. Metamorfoziran osecaj u klovnu. Reci su posatale sahovska tabla obojena iscekivanjem. Odjednom zaboravih kako se zove ova igra?!

Shvatio sam da cu prestati da ti pisem u slikama, u trenucima o kojima smo tako zustro raspravljali.
Vise ne poznajem i ne mogu da prepoznam tvoje postojanje. Poznajem samo praznu misao i sveobuhvatno ludilo.

Lazem...

Mogu da udahnem misao i vazduh kroz tvoje telo u potpunosti i na nacin na koji ti to radis. Kroz sekundu u savrsenstvu trenutka. Poznajem te i zato zelim osecaj tvog znoja zalepljenog na moje telo.

M.

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice