Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Horoskop tvog srca
staro
  (#9 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 15:43
Pol: Muško
Odgovor: Horoskop tvog srca - 10.05.2008, 04:40

RIBE
Ti u ljubavi: Astrološka boginja ljubavi je najsrećnija kada je zaljubljena - stvarno zaljubljena. Ti si romantik koji potpuno veruje u postojanje srodnih duša. U stvari, ti si spremna da prevrneš i zemlju da bi pronašla svoju. Kada budeš pronašla savršenog mladića, bićeš spremna sve da uradiš za njega, ali ponekad je greška da njegove potrebe stavljaš ispred svojih.

Problem za romansu: Tebi je potreban osećajan dečko, neko ko će razumeti tvoja osećanja. Ako nije na istoj talasnoj dužini kao i ti, ti se emotivno zatvaraš i veza tone u nerazumevanje i nezadovoljstvo.
Tvoja srodna duša: Rak oseća tvoj bol, i deli tvoju radost bolje nego bilo koji drugi znak.

Nije za tebe: Egocentrični Ovan uživa u tvojoj pažnji, ali i iskorišćava tvoje nežno srce.
Seru k'o foke...ovnovi najbolje puše,a rakovi jest' da se primaju ali oni i sex kao nebo i zemlja...

Rogati mogu da me imaju uvek , ali mi device jebu kevu,a skorpije uzivaju ako požele...

sad moram tražiti dečka...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice