Citat:
DanijElla kaže:
ŠKORPIJA
Ti u ljubavi: Škorpija se ne boji da se bori za ljubav. Čim ošacuješ nekog tipa, ti instinktivno znaš šta da uradiš i kažeš da bi te on poželeo. U stvari, ti si toliko dobra u igri zavođenja da on pomisli kako on juri tebe. Ti konce uvek držiš u svojim rukama. Emocije držiš zaključane dok nisi sigurna da mu možeš verovati. A onda, on neće spoznati intenzivniju ljubav od tvoje.
|
e bas.. u stvari.. nisam toliko dobra, smotana sam.. vezana vreca.. ali jedno jeste tacno.. nikoga ne jurim, ali je to vise iz principa.. jedino sto je tacno ovde je da se ne smirujem dok taj neko koga zelim ne bude moj.. a i emocije ne pokazujem uglavnom.. osim kad se napijem, onda sam bukvar..

nisam zavodnica.. ni najmanje.. :
Citat:
DanijElla kaže:
Problem za romansu: Tvoja ljubomora se vidi na kilometar. Ako ti pođe za rukom da to veliko zeleno čudovište držiš pod ključem, dragi te nikada neće napustiti.
|
dzaba.. ljubomorna sam kao pseto..
Citat:
DanijElla kaže:
Tvoja srodna duša: Otkidaš na Ribe i Raka.
|
mislim da nisam bila ni sa jednim ni sa drugim.. e, pustam se u promet od juna..
Citat:
DanijElla kaže:
Nije za tebe: Tebi je potrebno mnogo više vremena i pažnje nego što je Strelac spreman da ti da.
|
vala jes.. Strelci su smor..