Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Wireless Network
staro
  (#9 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 12:42
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Wireless Network - 08.05.2008, 23:28

Ja mislio ovde se priča o vaj-faj umrežavanju...

Elem -> moja ideja je bila da se sa ćaletom umrežim bežično, pa da on ide na net preko mene. Kupim ja dve wireless kartice i dve antene sa po 15m kabla. Razdaljina između dva mesta je 87m, a između ima 10 kuća. Šišnem odokativno obe antene da se vide kroz cirka 7 krovova ---- i -i -i -i NIŠTA! Ni da pipne. Tek posle sam video da je kabl od antena 75 oma -> običan TV kabl, tako da nije ni bilo čudno što se nisu videle. U međuvremenu moj otac je dobio ADSL, pa sad i nema potrebe pokušavati, a, brate, ima i po dvorištu da se rinta svašta. Naravno nisam još odustao od ovoga da se umrežim, ali sam blago rečeno stručnjak za wireless koliko i Marica za nešto krivo, a kad mi bude poras'o pamet ja ću napisati nešto interesantno. Cilj mi je da dokažem da na 100m ne treba access point, a ni neka Bog zna kakva vidljivost...u prevodu hoću da nešto uradim a da mi ne uđe...

A ako ima nekih mahera za ovo -> mogli bi da napišu koju...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice