Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Dogovor DSS - SRS?
staro
  (#41 (permalink))
Gogi
Iskusni forumdžija
Gogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimum

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Pol: Muško
Odgovor: Dogovor DSS - SRS? - 08.05.2008, 17:03

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Mislim da je proshlo vreme za blablabla priche, vreme je da se glasa. Dogovor DSS i SRS je postignut, i onaj ko zeli takvu koaliciju neka izvoli i glasa za njih, ja bih pozvao ove druge (da ne kazem: lepshe i pametnije) da izadju, svi, i pokazu da nas josh uvek ima vishe u zemlji Srbiji.

Toliko.
У недостатку нечег конкретног, назваћемо све који не мисле као ја блаблабла. Баш као и ДС-ова кампања, у недостатку нечег свог конструктивног, идемо код насмејаних чика у Брисел по помоћ, а они ће још једном пљунути грађанима Србије у фацу и понудити нам неки Споразум који то и није, чак и такав ће одмах ставити ван снаге. Можда да смо Мађарима предали Вошу да би нам дали и бесплатне туристичке визе, а да смо се сви колективно нагузили, их, па 'де би нам крај био. Људи, они нас не желе у ЕУ, не желе нас јаке, не желе нас стабилне, не желе нас изгледа ни овако оскаћене... У се и у своје кљусе!
Цела кампања дс-а је заснована на плашењу народа насловом ове теме, на донацијама и помоћи, ето ако они не победе Србија ће изгорети, а што не изгори однеће вода. Аха, хоће, ал' мало јуче. Од тога нема ништа. Ако бих гледао прошлу Владу без дипл.зета и трачаре Шутановца, добра је скроз била, повукла је пар сјајних потеза. Штета за промену политике ДС-а, баш к'о да им је Чеда Зебра председник, а не Тадић.
А ти Ловче си 10 година старији од мене, а као да си млађи за толико. Мис'им које су ово морбидне поделе!? Хоћеш да нам кажеш да си леп и паметан?! За лепоту постирај слику, па нек се жене изјајсне, а у памет твоју већ полако сумњам, јер да јеси, не би ову глупу поделу ни правио. Тако девојчице деле дечаке у основној школици, јупи јеее

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice