Citat:
love hunter kaže:
Mislim da je proshlo vreme za blablabla priche, vreme je da se glasa. Dogovor DSS i SRS je postignut, i onaj ko zeli takvu koaliciju neka izvoli i glasa za njih, ja bih pozvao ove druge (da ne kazem: lepshe i pametnije) da izadju, svi, i pokazu da nas josh uvek ima vishe u zemlji Srbiji.
Toliko.
|
У недостатку нечег конкретног, назваћемо све који не мисле као ја блаблабла.

Баш као и ДС-ова кампања, у недостатку нечег свог конструктивног, идемо код насмејаних чика у Брисел по помоћ, а они ће још једном пљунути грађанима Србије у фацу и понудити нам неки Споразум који то и није, чак и такав ће одмах ставити ван снаге. Можда да смо Мађарима предали Вошу да би нам дали и бесплатне туристичке визе, а да смо се сви колективно нагузили, их, па 'де би нам крај био. Људи, они нас не желе у ЕУ, не желе нас јаке, не желе нас стабилне, не желе нас изгледа ни овако оскаћене... У се и у своје кљусе!
Цела кампања дс-а је заснована на плашењу народа насловом ове теме, на донацијама и помоћи, ето ако они не победе Србија ће изгорети, а што не изгори однеће вода. Аха, хоће, ал' мало јуче. Од тога нема ништа.

Ако бих гледао прошлу Владу без дипл.зета и трачаре Шутановца, добра је скроз била, повукла је пар сјајних потеза. Штета за промену политике ДС-а, баш к'о да им је Чеда Зебра председник, а не Тадић.
А ти Ловче си 10 година старији од мене, а као да си млађи за толико. Мис'им које су ово морбидне поделе!? Хоћеш да нам кажеш да си леп и паметан?! За лепоту постирај слику, па нек се жене изјајсне, а у памет твоју већ полако сумњам, јер да јеси, не би ову глупу поделу ни правио. Тако девојчице деле дечаке у основној школици, јупи јеее