Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!?
staro
  (#39 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 14:54
Pol: Žensko
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? - 08.05.2008, 05:54

Citat:
Sladja26 kaže: Pogledaj poruku
a isto tako sam cesto puta cula, ti si iz srbije?! a pa to su sve ratni zlocinci.
za njih su Hrvati super, tamo idu na more , a Srbi hmm..... ili se cude kad cuju da se druzim sa hrvatima, bosancima.... znali su da pitaju, pa vi se mozete sporazumeti? ili, zar niste vi neprijatelji?
Kod mene vrlo slicna prica. Oni koji ne znaju ne znaju. Poneki pitaju je li to u Siberiji ili da li je to blizu Kosova ili Bosne

Vecina onih koji znaju, odmah pricaju o zlim Srbima, ratnim zlocincima i diktatoru Slobodanu Milosevicu. Onda se zacude kako to da se Srbi, Hrvati i Bosnjaci ne vole i ratuju na Balkanu, a ovamo se svi druze i raduju se jedni drugima. Mnogi opet ne razumiju (i nece da razumiju) podjele izmedju nas i kazu da ma sta mi pricali mi smo isti.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice