Citat:
Goga kaže:
8.
Vi ste realne osobe koje cvrsto stoje na zemlji. Sigurni ste u sebe i svoje postupke. Ono što vi radite mora biti ispravno i teško da ce vas netko uvjeriti u suprotno.
|
jeste.. kad nesto odlucim, onda je to tako i kraj.. u ono u sta sam uverena, niko me ne moze razuveriti.. nisam sanjar ni mastar, materijalista sam i ne verujem dok ne vidim..
Citat:
Goga kaže:
Samopouzdanja vam ne nedostaje. U poslovima ste jako dobri a posebno u financijama. To je vaše podrucje.
|
pa da ga jebes.. time se i bavim..

a ne bih da ne moram..
Citat:
Goga kaže:
Uživate u velikim poslovima jer se tako dokazujete. Kada vas postave za vodju vi se osjecate tako dobro i nadmocno i ne osjecate se pod pritiskom. To je vaš teritorij. Sposobni ste voditi velike grupe ljudi i sve ih voditi po svom nacinu.
|
jbg.. ne znam sa utoritetima.. aman bas..
Citat:
Goga kaže:
Drugi vas poštuju jer su svjesni vašeg znanja i cesto vam se dive.
|
pa ne bas, vise ih nerviram kad pocnem da pametujem
Citat:
Goga kaže:
Izazovi vas ne plaše, upravo suprotno, vi uživate u njima. Ponosni ste na svoju obitelj i uživate u vremenu provedenom s njima, ali kako ste navikli na poslu naredivati nekad to prenesete i obitelj.
|
jeste.. porodica mi je na visokom prvom mestu.. i najvaznija mi je btw..
Citat:
Goga kaže:
Živciraju vas slabi ljudi. S njima nemate strpljenja.
|
slabi i glupi.. kod slabih to sto odustaju.. sve se moze kad se hoce, a bogami i kad se mora.. a glupi.. stvar zbog koje najbrze izgubim zivce.. Boze me sacuvaj lepih i glupih..
Citat:
Goga kaže:
Opustite se malo, nisu svi isti kao vi, a niste ni vi savršeni.
|
ko to kaze?