Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Numerologija - Broj dana rođenja
staro
  (#19 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:35
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Numerologija - Broj dana rođenja - 08.05.2008, 03:08

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
8.
Vi ste realne osobe koje cvrsto stoje na zemlji. Sigurni ste u sebe i svoje postupke. Ono što vi radite mora biti ispravno i teško da ce vas netko uvjeriti u suprotno.
jeste.. kad nesto odlucim, onda je to tako i kraj.. u ono u sta sam uverena, niko me ne moze razuveriti.. nisam sanjar ni mastar, materijalista sam i ne verujem dok ne vidim..
Citat:
Samopouzdanja vam ne nedostaje. U poslovima ste jako dobri a posebno u financijama. To je vaše podrucje.
pa da ga jebes.. time se i bavim.. a ne bih da ne moram..
Citat:
Uživate u velikim poslovima jer se tako dokazujete. Kada vas postave za vodju vi se osjecate tako dobro i nadmocno i ne osjecate se pod pritiskom. To je vaš teritorij. Sposobni ste voditi velike grupe ljudi i sve ih voditi po svom nacinu.
jbg.. ne znam sa utoritetima.. aman bas..
Citat:
Drugi vas poštuju jer su svjesni vašeg znanja i cesto vam se dive.
pa ne bas, vise ih nerviram kad pocnem da pametujem
Citat:
Izazovi vas ne plaše, upravo suprotno, vi uživate u njima. Ponosni ste na svoju obitelj i uživate u vremenu provedenom s njima, ali kako ste navikli na poslu naredivati nekad to prenesete i obitelj.
jeste.. porodica mi je na visokom prvom mestu.. i najvaznija mi je btw..
Citat:
Živciraju vas slabi ljudi. S njima nemate strpljenja.
slabi i glupi.. kod slabih to sto odustaju.. sve se moze kad se hoce, a bogami i kad se mora.. a glupi.. stvar zbog koje najbrze izgubim zivce.. Boze me sacuvaj lepih i glupih..

Citat:
Opustite se malo, nisu svi isti kao vi, a niste ni vi savršeni.
ko to kaze?

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice