Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban
staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 15:43
Pol: Muško
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 08.05.2008, 02:57

Ako ste Riba, vi ste jako motivisani da se žrtvujete; pružite utehu nekome ili da ga spasete. Jako ste osetljivi na potrebe drugih ljudi, a ta prevelika senzitivnost i nekritičko davanje sebe, dovodi vas često u neprimerene situacije, pa i u zablude. Ribe vole da služe drugima, pa ih često nalazimo gde se nosi uniforma. Ribe lako upadaju u "minus fazu", iz koje se teško izvlače. U nerazumevanju i nesnalaženju "na zemlji" često je ljudi karakterišu kao nepraktičnu, pa čak i nebuloznu - zato je veliki greh vređati Ribe. One nemaju prag tolerancije i razumevanja, pa upravo, takve, sebi slične izabiraju za partnere, a često i, ljude sa vrstom kompleksa na emotivnom planu, skoro uvrek neko kome je potrebna pomoć.

Ko je ovo napisao treba mu pomoći 'izlivima' što emocija,što ostalim telesnim tekućinama primerenim ovako pogrešnom sudu...

Jeste da nemam prag,al' em se grozim ljudi sa svakom vrstom kompleksa,pa i emotivnim koji je kao pojam već za raspravu,em mi se ne diže ukoliko se na trenutak osetim inferiornim,a do sada mi niko nije dokazao nikada da mogu biti inferioran... možda jednom hoće ili je neko i mogao,ali nisam ja kriv što u tu priliku sebe i druge ne dovodim ako ne želim...

Jbt možda je ovo samo za žene,a ja ne stajem...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice