Citat:
Lillith kaže:
Ako ste Škorpion, vi ste jako motivisani da nađete partnera s kojim ćete moći da razmenite emocije na najdubljem nivou. U životu, kod vas, nema kompromisa. Sve je crno-belo; na život ili smrt; dramatično - sve dok ne prođete to traumatično iskustvo, a potom: kao da ništa nije bilo.
|
pa bas i nije.. vise volim sredinu..
Citat:
Lillith kaže:
Potreban vam je čestit partner koji će razumeti vašu nezgodnu prirodu i obezbediti ispunjenje vaših nemerljivih i tajnih potreba.
|
meni treba samo ravnopravan.. jesam dominantnija po prirodi, ali to ne znaci po difoltu da cu da se pojavim sa bicem i maskom u ruci i da od njega zahtevam da mi lize stikle
Citat:
Lillith kaže:
Ništa vas ne može pokolebati u odluci, pa često su vaši partneri u tom smislu slabiji od vas - ono što kažete to i uradite. Teško je vas pratiti i biti vam partner jer vi prihvatate mirno uobičajeno neprihvatlljive konsekvence. Žene su magnetične i provokativne, obično privuku tajnovitog, tihog, snažnog i seksualno atraktivnog muškarca.
|
nije da su slabiji.. samo su mirniji mozda..
a bez obzira na to sto trazim.. obicno zavrsim sa totalnom suprotnoscu od onoga sto sam zamislila...

po difoltu..