Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban
staro
  (#16 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:14
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 08.05.2008, 02:48

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Ako ste Škorpion, vi ste jako motivisani da nađete partnera s kojim ćete moći da razmenite emocije na najdubljem nivou. U životu, kod vas, nema kompromisa. Sve je crno-belo; na život ili smrt; dramatično - sve dok ne prođete to traumatično iskustvo, a potom: kao da ništa nije bilo.
pa bas i nije.. vise volim sredinu..
Citat:
Potreban vam je čestit partner koji će razumeti vašu nezgodnu prirodu i obezbediti ispunjenje vaših nemerljivih i tajnih potreba.
meni treba samo ravnopravan.. jesam dominantnija po prirodi, ali to ne znaci po difoltu da cu da se pojavim sa bicem i maskom u ruci i da od njega zahtevam da mi lize stikle
Citat:
Ništa vas ne može pokolebati u odluci, pa često su vaši partneri u tom smislu slabiji od vas - ono što kažete to i uradite. Teško je vas pratiti i biti vam partner jer vi prihvatate mirno uobičajeno neprihvatlljive konsekvence. Žene su magnetične i provokativne, obično privuku tajnovitog, tihog, snažnog i seksualno atraktivnog muškarca.
nije da su slabiji.. samo su mirniji mozda..
a bez obzira na to sto trazim.. obicno zavrsim sa totalnom suprotnoscu od onoga sto sam zamislila... po difoltu..

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice