Tema: Danasnji vic
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#1529 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
Odgovor: Danasnji vic - 07.05.2008, 19:12

Posle nedeljne mise jedan sramezljivi stariji covek dosuljao se u crkvu kako bi se ispovedio:
-Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivac, podigla joj se haljina. U meni je nesto puklo, skinuo sam joj gacice i navalio k'o lud.
-To nije nikakav greh! Voditi ljubav sa svojom suprugom, pa to je normalno! - odgovori velecasni.
Covek se zahvali i lakog srca ode kuci.
Malo kasnije dolazi starica:
-Neki dan kada sam se nagnula u zamrzivac podigla mi se haljina i moj muz skinuo mi gacice i navalio ko lud. Jel' to greh, velecasni?
-To nije nista cega bi se trebali sramiti, Vas muz je malopre bio ovde i ja sam mu rekao da je to normalno i cak vise pohvalno da se tako volite i to radite u vasim godinama!
-Znaci mi smo jos uvek dobrodosli u crkvu?
-Svakako, odgovori velecasni.
-Sada mi je puno lakse, odgovori starica, jer u Merkator vise nismo!

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice