Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu
staro
  (#39 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:41
Pol: Muško
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 06.05.2008, 09:47

Igrom slucaja nemam bas losa iskustva (greske) u krevetu, a posebno ona koja bi se mogla svrstati u najgora. Bilo ih je, doduse, van kreveta (sramota me da pricam) kao sto je to vec neko lepo rekao. Medjutim u jednom vicu Mika je zaista imao problema sa svojom Ruzom...

Elem, Mika pokrenuo brakorazvodnu parnicu i na sudu na pitanje sudije da li ima sanse da se nekako pomiri sa Ruzom, svojom zenom, on je odgovorio:
- Ma kako da ti kazem gos`n sudija pomirio bih se ja sa njom, al` to ne vredi jer ona uopste nema p***u.
- Kako sad pa to? - Zacudjeno ce sudija, pa se obrati Ruzi:
- Da li je to istina?
- Ma kakvi bre istina gos`n sudija, laze ko neki pas. Nego, on dodje pijan pa kad legne u krevet, a posto ja spavam sa svojo sestrom podigne jednu njenu nogu, a drugu moju i zato mu se cini da ja nemam onu stvar!

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice