Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Wireless Network
staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Wireless Network - 05.05.2008, 22:35

Moj wireless je wireless samo zato što mažnjavamo signal sa kabla Društvance u mrežici se izbezobrazilo i ne poštuje više dogovore, a ono što je trebalo u početku da bude odličan internet (sega mega) za mnogo malo para (700 dindži) sada se pretvorilo u još toliko dindži na računu mog mobilnog operatera zbog toga što Malog Od Signala obaveštavam šta sve trenutno ne radi. I dopizdelo mi više pa ću ja da menjam to soon. Very soon. Dobar taj wireless, odličan... samo dosadan. Dešava se da od 24 h po više od 12 ne mogu da pristupim mailu i tako ti fazoni koji uopšte nisu zanimljivi ako ti internet ne služi samo za zajebavanciju. Mada, i tada. Uzeću adsl, a od skoro je krenuo i Telenorov wireless internet pa ću i toJ da vidim kako radi napolju

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice