Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Držao ćerku u podrumu 24 godine!
staro
  (#13 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:31
Pol: Muško
Odgovor: Držao ćerku u podrumu 24 godine! - 04.05.2008, 12:40

Ocito postoji statisticka povezanost dogadjaja sa odredjenim drustvima ali nisam siguran da je to iskljucivo posledica potrosackog drustva.
Naime krvni delikt je prisutan i kod nas u slabije razvijenim drustvenim slojevima a na teritoriji Vojvodine su radjena i naucna istrazivanja u vezi toga. Istrazeni su i pokazani tragovi zadnjih 200 godina...
Jedino kod nas se vise cuti o tome, drustvo je zatvorenije...

Da je covek i zver, to je svima jasno...
Odredjena situacija samo izaziva pojavu koja je gensetski kodovana u nama...

Sto se posledica tice, ako se izdaja zemlje kaznjava smrcu, ovolika izdaja moralnih vrednosti, ljudskog zivota i nadanja se takodje mora kazniti smrcu!
Da, pobornik sam smrtne kazne i ne verujem da cu ikada odustati od tih nacela.

----------------------------------------------------------------------------------------

Citat:
A to za posledicu ima ravnodušnost kod pojedinaca : ''Pa šta ću joj/mu ja... ne mogu joj/mu pomoći...''
Nase drustvo je isto takvo!
pr. 1. borbe pasa

pr. 2. zarobljavanje obicnog gradjanina (neke druge nacionalnosti), odvodjenje u planinu i lov na njega i streljanje...

Ne znam, nisam cuo, nemam dokaza, ma zasto vi pitate mene????

Pratimo Americku modu?
Covek jeste zver!

Ne postoji idealno civilizovano drustvo.

nisam legenda

Poruku je izmenio biterlemon, 04.05.2008 u 12:47.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice